Compleet ontwerp voor nieuwbouwproject.

Johan & Marieke - Vuren NL

Moderne_design_achtertuin_tuin_keuken_bbq_diner_meubilair_terras_overkapping_tegels_planten_pot_bak.

Voor een nieuwbouwproject in Vuren hebben we een buitenruimte ontworpen aan de hand van de bouwtekening. Meteen vanaf de start zijn we betrokken geweest bij dit project. Het 3D-model van de architect hebben we in ons tekenprogramma verwerkt, zodat we onder meer de hoeveelheid zon en schaduw in de tuin konden meten. Daarmee was het eenvoudig om vooraf de plaatsing van het zwembad, inclusief de betonplaten en heipalen te bepalen.

modern_achter_tuin_ontwerp_idee_design_buien_ruimte_argitect_niveau_verschil_planten_bak_pot_trap_gr

In de voortuin is ruimte voor twee auto's en is een luxe entree gerealiseerd.

modern_achter_tuin_design_pool_zwembad_keramische_tegels_gras_grassen_boom_meerstammige_planten_pot.

Groot zwembad als eyecatcher

De kavel is geplaatst op een hoek, waardoor er een weids uitzicht is op de weilanden en geen directe omheining nodig is. Eyecatcher is het grote zwembad in de tuin waar de andere ruimtes omheen zijn gebouwd.

modern_achter_tuin_design_pool_zwembad_keramische_tegels_gras_grassen_boom_meerstammige.jpg

Er zijn onder andere een zonneterras met buitendouche, eetgedeelte en meerdere zitgedeeltes gerealiseerd. Het kleurgebruik en de belijning in de tuin zijn afgeleid van de architectuur van de woning en landelijke omgeving voor een mooi en natuurlijk geheel.

modern_tuin_idee_ontwerp_design_zwembad_swimming_pool_vlonder_niveauverschil_dak_lamellen_lounge.jpg

Natuurlijke kleuren en afwerking

De warmtepomp voor het zwembad is weggewerkt door de vlonders, gebruikmakend van het niveauverschil in de tuin. Naast de houten vlonders is gewerkt met Schellevis betontegels in verschillende maten en kleuren voor de bestrating. In het bijgebouw is een jacuzzi gesitueerd die op een rails naar buiten komt. Hierbij hebben we rekening gehouden met een waterdoorlatende ondergrond en voegen. In de voortuin is ruimte voor twee auto's en is een luxe entree gerealiseerd. De containers zijn weggewerkt met behulp van beplanting.

modern_achter_tuin_idee_ontwerp_design_architect_dak_lamellen_vlonder_pool_zwembad_lounge_stoel_plan

Specificaties

  • Project Type: Particulier
  • Oppervlak: 500 m2
  • Jaar: 2020
  • Tags: Nieuwbouwproject-Designtuin-Zwembad-Niveauverschil-Terras

Scroll naar boven