Kunstige beeldentuin.

Maurice & Camille, Brasschaat BE.

Zichtas-stalen-pergola-vlonderbaan-spiegelvijver-kunst-tuinmuur-natuursteen-blokken.jpg

Een passend geheel

Voor een kunstliefhebber en ondernemer hebben we een semi-zakelijke landschapstuin ontworpen in de Belgische plaats Brasschaat. De wensen bestonden onder andere uit het plaatsen van een bijgebouw, zwembad, bijzonder entree en ruimte voor kunst. Het oppervlak van de buitenruimte is ruim 8770m2. Deze werkruimte gaf ons de uitgelezen kans om onze expertise te tonen. Het uitgangspunt van het ontwerp was de architectuur van de woning. Deze stijl mocht terugkomen in de buitenruimte waardoor er een passend geheel ontstond.

Luxe-buiten-lounge-met-haard-diagonaal-lijnenspel-vlonder-zon-terras-strakke-haag.jpg

Combinatie van elementen

De opdrachtgever ontvangt regelmatig zakelijke relaties thuis. Er is een ruim bijgebouw ontworpen die voorzien is van luxe faciliteiten. Daarnaast kunnen gasten gebruik maken van de aanwezige wellness op het terrein. Strakke lijnen zijn gecombineerd met speelse kunst en veel groen. Er wordt gebruik gemaakt van terugkerende patronen in verschillende elementen, waardoor deze niet schreeuwerig overkomen maar juist een geheel vormen. In de buitenruimte zijn veel zithoekjes en loungeplekken te vinden om de gasten te kunnen ontvangen. Zo kan heel het jaar buiten worden geleefd. Er is goed nagedacht over het plaatsen van de elementen waardoor de buitenruimte nog groter lijkt.

Dedon-SWINGREST-Hanging-lounger-incl-canopy-openslaande-deuren-natuursteen-blokken.jpg

Omarmen van architectuur

Door alles op elkaar af te stemmen vallen alle puzzelstukjes prachtig in elkaar. De zichtlijnen in het ontwerp zorgen voor een gevoel van grandeur en exclusiviteit. Aan elke wens is voldaan zonder concessies te doen. De beeldentuin ademt een bepaalde vrijheid door het gebruik van hoogwaardige materialen, luxe faciliteiten en de plaatsing van bijzondere kunst. Daarnaast is de buitenruimte een verlenging van de woning en de architectuur. De overloop is soepel en maakt het ontwerp uniek. Precies zoals de klant voor ogen had.

eettafel-in-luxe-bijgebouw-onder-architectuur-openslaande-deuren-welness-overkapping-tv.jpg

“Landschapstuin semi-zakelijk ingericht met prachtig design.”

Buiten-tv-kachel-lamellendak-wirpool-jacuzzi-wellness-vlonder-inbouw-meerstam-tuin-muur.jpg

Specificaties

  • Project Type: Particulier
  • Oppervlak: 8770 m2
  • Jaar: 2018
  • Tags: Villa-Brasschaat-België-Beeldentuin-Wellness-Buitendouche

Scroll naar boven