Ronald & Bianca - De Meern.

Een aantal schitterende zichtlijnen worden extra benadrukt, waardoor de focus niet komt te liggen op de storende elementen in de omgeving.

Bijgebouw-staptegels-luxe-overkapping-inrichting-lamellendak-tuinarchitect.jpg

Geometrie

Deze bijzondere woning vraagt om een passende buitenruimte. Met flink wat wensen zijn we gestart met schetsen en nadenken. Een bijgebouw, speelruimte voor de kinderen en voldoende privacy. Uiteindelijk heeft alles een plekje gekregen en is het een mooi geheel geworden. De kavel komt zo optimaal tot z’n recht. Een aantal schitterende zichtlijnen worden extra benadrukt, waardoor de focus niet komt te liggen op de storende elementen in de omgeving. Verhoogde vlonderterrassen met ledverlichting en vuurhaarden zorgen voor bijzonder veel sfeer in de avonduren.

Strak-design-buitenruimte-dining-tuin-tafel-kachel-siergras-beplanting-vlonder.jpg

Specificaties

Project Type: Particulier
Oppervlak: 940m 2
Jaar: 2018
Tags: Achtertuin-bijgebouw-speelruimte-hoogteverschillen-privacy

Scroll naar boven