Timo & Sandra - Bergschenhoek.

De tuin heeft een ware metamorfose ondergaan waarbij extra ruimte is ontstaan om te relaxen.

Inrichtingsplan-tuin-architectenbureau-ontwerpstudio-vijver-vlonder-tegels.jpg

Tuin met zwembad

Een nieuwe woning met een bestaand zwembad in de achtertuin. De opdracht was om het zwembad te integreren in een nieuw ontwerp. De tuin heeft een ware metamorfose ondergaan waarbij extra ruimte is ontstaan om te relaxen. Door het toepassen van verschillende lounge plaatsen is de tuin flexibeler in gebruik. Moderne materialen en stoere elementen in de tuin geven de tuin een eigentijds karakter.

Vlonder-stapstenen-split-antraciet-idee-tuinkachel-buitenhaard-buiten-keuken.jpg

Specificaties

  • Project Type: Particulier
  • Oppervlak: 350m 2
  • Jaar: 2018
  • Tags: Stoere-eigentijds-tuinontwerp-met-zwembad-lounge-en-buitenhaard
Scroll naar boven